Eladó számítógép Magyarország-ra szűrve!: Összesen 5 alkategória van az eladó számítógépek között!

Képek forrása: pixabay.com

Számítógép hosszú leírása

All in one Pc apróhirdetések:
Ezek olyan számítógépek amik egyben vannak, egy nagy monitorként kell elképzelni. A monitor hátsó részébe vannak beépítve a hardver eszközök, ezért kicsit vastagabb mint egy LED vagy LCD monitor. Azonban hordozható mint 1 laptop és kevés helyet foglal.
Asztali számítógép apróhirdetések:
2019 kezdetén az asztali számítógépek háttérbe szorultak a laptopok fejlődése miatt. Ahogy nőtt a laptopok teljesítménye és csökkent az ára, úgy csökkent az asztali számítógépek iránt a kereslet. Azonban egy asztali számítógép mindig olcsóbb marad mint egy laptop, ennek oka a miniatürizálás. Míg a laptopokban mini hardvereket kell belerakni, megfelelő hűtéssel. Addig az asztali számítógépeknél az eredeti hardver mérete megmarad, így olcsóbb. Az asztali számítógépek könnyebben szerelhető és vannak hozzá alkatrészek használtan is bőségesen. Összefoglalva a nagy cégek és a játékosok inkább választják az asztali számítógépeket, mert könyebben szervizelhető és helyhez kötött illetve teljesítményben jobb és olcsóbbak mint a laptopok.
Mini Pc apróhirdetések:
Ezek olyan asztali számítógépek amik kisebbek logikusan végig gondolva. Lowe profilú hardverek kerülnek bele, amiknek a teljesítménye ugyan olyan mint az eredetinek. A mini pc előnye, hogy kis helyen is elfér és a teljesítménye nem rosszabb mint a nagy verzióké.
Számítógép alkatrészek apróhirdetések:
Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el is romlik”. Sajnos ez a számítástechnikára mindenképpen igaz. Gondoljunk bele, hogyha minden munkanap csak 8 órán át be van kapcsolva a gépünk, akkor 1 hónapban cirka 200 órát biztos működik. Egy évben 2400 óra ami 100 nap folyamatos működést jelent. Ilyen használja mellett, az hogy elromlik valami a gépünkben annak elég nagy az esélye. A leggyakrabban a ventilátorok, tápok, videókártyák, memóriák romlanak el mert ezek a legjobban kihasznált alkatrészek.
Egyéb számítógép apróhirdetések:
Ide tartoznak azok a számítógépekhez tartozó eszközök amik nélkül nem tudna működni a gépünk. Pl: Asztali számítógép esetén monitor. Laptopok esetén pl egér, laptop ventilátor stb…