Célunk, hogy a lehető legkevesebb hirdetés legyen az apróhirdetés oldalunkon. Ahhoz, hogy anyagilag fenn tudjunk maradni, kérünk mindenkit: ha érdekel a hirdetés ami megjelenik, akkor kattints rá. Ezzel is segíted az oldalt, hogy fennmaradjon és tovább fejlődjőn. Köszönjük ❤️ #aprosegitseg

Elmag EXCLUSIVE elektromágneses készülék

Ára: 25.000 ft

Sosem használt mágneses terápiás eszköze aldó!

Javítsd közérzetedet fájdalom és erőfeszítés nélkül

Ez a könnyű, egyszerűen használató orvosi eszköz pulzáló, alacsony frekvenciájú elektromágneses impulzusokat hoz létre, amelyek egyfajta fizikai terápiaként is szolgálnak a közérzet-, valamint az ellenállóképesség javítása érdekében. Streszmentes relaxáció, fájdalom és erőfeszítések nélkül. Segíthet:

 • csökkenteni a stressz okozta feszültséget
 • álmatlanság ellen
 • pszichoszomatikus szindrómát csökkenteni
 • javíthat az immunrendszer állapotán és az egészségen
 • csökkentheti a magas vérnyomást

A tesztelt, non-invazív módszer segíthet a különböző egészségügyi probémákon

A Wellneo Elmag No Stress II elektromágneses készülék bizonyítottan tesztelt: javíthat a különböző egészségügyi problémákon, valamint pozitív hatást gyakorolhat a fő funkciókat ellátó szervekre is, mint például is a hasnyálmirigyre, a szívre és a tüdőre, valamint a központi idegrendszerre is.

Egyszerűen használható, mellékhatások nélkül

A Wellneo Elmag No Stress II elektromágneses készülék számos kutatás és orvosi vizsgálat során tesztelt, több, mint 20 orvos által. A termék használata semmilyen mellékhatással nem jár. Könnyű súlyából adódóan (mindössze 41g), rendkívül könnyen hordozható.

Az elektromágneses terápia segítheti a sejtregenerálódást

Az elektromágneses terápia segítheti a sejtek tápanyag-, oxigén- és vízfelvételét. Ezzel felgyorsíthatja és javíthatja a sejtek anyagcseréjét, mely során hatékonyabbá teheti a sejtek működőképességét.

Javíthat a sérült területek vérkeringésén és oxigénellátásán

Az elektromágneses kezelés legfőképp a károsodott vagy beteg területek keringésének és oxigénellátásának javítását segítheti elő, így felgyorsulhat a regenerálódás és a gyógyulás. Az egészséges egyéneknél pedig jobb ellenállóképességet tehet lehetővé.

Ha már jelentkezett valamilyen betegség, az eszköz használata javíthatja az érintett sejtek, szövetek és szervek regenerálódását, ezzel felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot.

 • akár diákok üzletemberek, vagy bárki, aki tapasztalja magán a stressz tüneteit,
 • aki biztonságos módszert keres a stressz csökkentésére,
 • aki fájdalmat vagy rendellenességet tapasztal fő szerveinél.

Egyéb Egyéb (Érd) jellemzői:

 • Garancia jár a termékre?
  Nem
 • Milyen a termék állapota?
  Új
 • Szállítás lehetséges?
  Igen

Üzenet küldése az eladónak!

Fontos: Az üzeneteket egy külön erre a célre készített beszélgetési felületen lehet elküldeni (mint egy chat). Ehhez egy Ezazenhélyem.hu fiókra (regisztrációra) van szükség! Amennyiben nincs ilyen regisztrációd, akkor itt lehet fiókot létrehozni.

Hol található a(z) Egyéb?

Hol van ez a település?: