iCandy Lime babakocsi

Ára: 325.000 ft

www.babytransport.hu

A legmegbízhatóbb babakocsit keresed kisgyermekednek?
Fontos számodra, hogy a babakocsi minőségi anyagokból készüljön első osztályú kivitelezésben?
Látogass el www.babytransport.hu weboldalunkra és válogass luxus kivitelezésű babakocsijaink közül!

Most szeretettel ajánljuk figyelmedbe iCandy Lime babakocsinkat. Az iCandy Lime egy kényelmes és tágas babakocsi, amely könnyű súlyának és ultra-kompakttulajdonságainak köszönhetően a tökéletes városi babakocsi.

https://www.babytransport.hu/metro-varosi-babakocsi/icandy-169/lime-172

Megrendelés a webáruházunkban adható le.

Tulajdonságok:
- A baba születésétől 25 kg-ig használható
- Kényelmes, tágas mózeskosara éjszakára is kellemes pihenést biztosít a babának
- Integrált testvérfellépő 20 kg terhelésig a nagyobb testvér számára.
- Total Fold -rendszer az egyszerű szállításért
- Sportülés könnyedén, egy kézzel állítható négy pozícióba
- menetirányba, vagy szülő felé fordítható sportülés
- Több pozícióba állítható hálós szellőzéssel ellátott kupola
- Hordozó pánt, amely segít a szülőknek az összecsukott babakocsi cipelésében
- Állítható tolókar magasság
- 10 kg-ig terhelhető bevásárló kosár
- Kiemelkedően magas: 5 év garancia

A sportülés egyszerűen, egy kézzel négy fokozatban állítható, hogy mindig megtaláld a megfelelő pozíciót kisbabád számára. A babák biztonságát szem előtt tartó biztonsági öv egyszerűen, egy kézzel nyitható.

 

A TotalFold összezárási rendszer nagyszerű megoldás, ha a babakocsi összezárt mérete számít: akár az előszobában, akár egy kisméretű csomagtartóban. Ráadásul a praktikus tárolhatósággal együtt nem kell lemondanod az olyan extrákról, mint a tágas csomagtartó (10 kg-ig terhelhető), az egy mozdulattal kioldható 5-pontos biztonsági öv, bőrhatású állítható tolókar és a kényelmes hordozó pánt.

A funkcionalitást magas minőségben megjelenítő, kompakt babakocsi igazi “utazási rendszer”, amiben újszülött kortól akár 25 kg-os súlyig tolhatod kisbabádat. Ráadásul integrált testvérfellépője rendkívül kényelmes megoldás, ha nagyobb testvér sem túl nagy még.

A legújabb, kevert szálú szövetekből készül az iCandy Lime babakocsi mózes és sport ülése egyaránt: a puha, luxus tapintású anyagok klasszikus szövési technológiával készültek, a színek és a kifinomult részletek pedig stílusos megjelenést kölcsönöznek a babakocsinak. Amellett, hogy az iCandy LIME egy kényelmes és tágas babakocsi, teljes körű funkcionalitással, könnyű súlya és ultra-kompakttulajdonságai nagyszerű városi babakocsivá teszik.

Praktikus megoldás a nagyobb, vázba integrált testvérfellépő, amely akár 20 kg-ig terhelhető, így a nagyobb testvérnek nincs szüksége plusz testvérfellépőre. A tágas mózesben akár teljes éjszakát is kényelmesen pihenhet a baba, a szuper puha velúr belső és a légáteresztő matrac tökéletesen komfortos pihenőhelyet biztosít. Amikor a baba már a sportülésben ül, a LIME TotalFold rendszere nagyszerű segítséged lesz, hiszen egyszerűen és gyorsan zárható össze a teljes babakocsi úgy, hogy közben az ülés és a kapaszkodó rajta marad. Az egyik leggyorsabb és legkompaktabb összezárás teszi ezt az iCandy babakocsit tökéletes választássá olyan családok számára, akik elfoglaltak és sokat jönnek-mennek.

 

Hozzá illő kiegészítők a Lime szett részeként az iCandy bemutatja a sokoldalú Carryall pelenkázó táskát!

Baba: "iCandy Lime babakocsi" (Magyarország) jellemzői:

 • Garancia jár a Babakocsi - hordozó(-ra)?
  Igen
 • Milyen a Babakocsi - hordozó állapota?
  Új, sosem használt
 • Kinek ajánlott a Babakocsi - hordozó ?
  Uniszex
 • Hány éves kortól ajánlott?
  0-1


Üzenet küldése az eladónak!

Fontos: Üzenet küldéshez Ezazenhélyem.hu fiókra (regisztrációra) van szükség! Amennyiben nincs ilyen regisztrációd, akkor itt lehet fiókot létrehozni.