Eladó autók Magyarország-ra szűrve!: Összesen 3 alkategória van az eladó autók között!

Képek forrása: pixabay.com

Eladó autók hosszú leírása

Eladó használtautó apróhirdetések:
Azt mindenki tudja, hogy autót venni egy lutri és soha senki se menjen egyedűl. A márkahűség mint minden máshol az autó vásárlásnál is jelen van. Pl akinek eddig a Seat jött be az ezután is ilyen márkát fog venni. A választás során azt tanácsoljuk, hogy mindenki írjon össze maximum 5 olyan dolgot amiből nem hajlandó engedi. Ugyanis egy autó vásárlás sok lemondással jár és kellenek azok a FIX dolgok amikből az ember nem akar engedni. PL: Benzines, kombi, minimum 100 lóerő, szívó motor, 50km-en belül legyen az eladó használtautó. Érdemes ezekre leszűkíteni a találatokat és már csak válogatni kell az autók között.

Utána kell nézni az eladónak: a google térképen már minden kereskedő elérhető aki számít és ott olyan vélemények láthatók amiket nem lehet manipulálni. A 4 csilla és a feletti autó kereskedések már megbízhatónak számítanak. Azonban a vélemények számát is figyeljük és, hogy mikor íródtak a vélemények. Mert lehet, hogy pár éve íródtak a rosszak és azóta a cég megújult.

A jó és megbízható kereskedő engedi, hogy egy független autószervízben megvizsgáltassuk az autót amit meg akarunk venni. Azonban ezt érdemes előre jelezni, mert már lehet telefonba elutasítják a kérést és akkor felesleges elmenni.

A megbízható használtautó kereskedő nagy és nem csak külföldről importál autókat. Elfogadott gyakorlat, hogy Németországból behozzák a használtautókat és manipulálják a km állást. Ezeket a dokumentumokat a megbízható kereskedő a vevőnek bemutatja, hogy ezzel az autóval minden rendben van.

A próbakörnél ragaszkodjunk ahhoz, hogy mi vezessük az autót és ne 2-3 percig. Sok kereskedésben nem engedik, hogy vezessük az autót, mert féltik és ezért az ott dolgozó megy vele mi meg beülhetünk az autóba. Amikor mi vezetjük az autót akkor sokkal jobban érzékeljük az autót, ezért mindenképp ragaszkodjunk ehhez.

Ha lehet sose mondjuk meg, hogy melyik autót akarjuk megnézni, mert a motort hidegen kell átvizsgálni és megfigyelni, nem bemelegített formában.

Eladó új autó apróhirdetések:
Egy új autónál 0km-esen nem kell aggódni, hogy használhatatlan lesz vagy több 100ezer forintunkba fog kerülni megcsináltatni vásárlás után. Egy új autónál jár a garancia, ami óriási bizalmat nyújt az emberekben. Ugyan úgy mint egy használt autónál itt is azt ajánljuk, hogy válasszuk ki azt az 5 fontos dolgot amiről nem akarunk lemondani és úgy keressünk.

Eladó rossz hibás autó apróhirdetések:
Ezeket a hirdetéseket főleg autószerelők (alkatrészek miatt) vagy befektetők szokták nézegetni. Itt balesetben megsérült vagy már olyan autók találhatók amire más már nem akar költeni egy forintot sem és eladni sem éri meg használtként.