Azt tapasztaltuk, hogy nem szerettek regisztrálni és sokan a regisztráció nélküli hirdetés feladást keresitek. Rajtunk ne múljon! Megcsináltuk nektek a regisztráció nélküli apróhirdetés feladást. Hogyan is működik? Vendegként beléphetsz az admin felületre és feladhatod a hirdetésed.

Ezzel a módszerrel nem hozunk neked létre saját profilt csupán vendég profilt. Sokan attól féltek, hogy minden féle hírlevelet fogunk küldeni ha regisztráltok és nem tudjátok lemondani. Szerencsére nálunk erre nincs lehetőség, ugyanis 3. féltől SOHASEM fogunk hír levelet küldeni. Ezért mi azt tanácsoljuk, hogy ha ezek után mégis szimpatikusak lettünk (mi az Ezazénhelyem.hu), akkor regisztráljatok és használjátok az apróhirdetési oldalunkat.
Milyen funkcióktól esel el, ha regisztráció nélkül adod fel a hirdetésed?Mégis mit lehet tenni regisztráció nélkül?Összességben és röviden összefoglalva, miért is jó neked regisztráció nélkül feladni a hirdetésed?

Amennyiben csak évente 1-2 alkalommal adnál el valamit és nem akarsz üzeneteket válltani folyamatosan, akkor érdemes regisztráció nélkül feladni a hirdetésed. Mivel nagyon ritkán fogod használni és inkább telefonon akarod, hogy felkeressenek téged.