Álláshirdetések Magyarország-ra szűrve!: Összesen 7 alkategória van az álláshirdetések között!

Képek forrása: pixabay.com

Álláshirdetések hosszú leírása

Diákmunka álláshirdetések:
A diák élet így a 21. századra kitolódott és ha diák akkor nem csak a 18 év alatti gyerekekre kell gondolni. A világ nagyon változott és folyamatosan változik. Ma már lehet diák egy 50 éves felnőtt ember is és dolgozhat diákként. Diákként dolgozni nem könnyű mert a tanulás az első és még élni kell.
Külföldi munka álláshirdetések:
Nagy lépés ha az ember külföldre megy dolgozni, ezt álltalában akkor lépjük meg amikor nincs más választásunk főleg. Tény, hogy külföldön főleg Németország, Svájc, Anglia, Ausztria, tengerjárón stb.. nagyon jól lehet keresni. Azért mégsem szabad beleugrani a dologba, alaposan utána kell néznünk a munkaadónak! Sok olyat hallani, hogy kiutazott a munkavállaló és nem volt ott a munkaadó és el sem lehetett érni. Az interneten mindenkinek utána lehet nézni, ezért első az ilyen munkáknál az utánajárás. Figyeljünk oda a következőkre: kapunk e ingyen szállást? Milyen gyakran van szabadság? Teljes munkaidős állás? Ki lesz a folyamatos kapcsolattartó? Milyen nyelvtudás szükséges a munkához? Családtagok vihetők e?
4-6-8-12 órás álláshirdetések:
Ezek azok az állások amik Magyarországon vannak és nem diákot keresnek a munkaadók. 4 féle kategória szokott felmerülni ezek pedig a 4-6-8-12 órás állások. A 12 órás állásnál oda kell figyelni a jogi szabályozásra mert ott máshogy alakulnak a pihenőnapok.

Mielőtt jelentkeznénk egy állásra, javasolt utánajárni hogy milyen munkadóhoz akarunk menni dolgozni. Szerencsére így a 21. században nagyon sok lehetőségünk van az interneten utánajárni a cégnek. A hirdetésekben ha nincs kiírva a cég neve akkor az email cím amin jelentkezni kell, az árulkodó lehet. pl: info@suzuki.hu itt valószínűleg a Magyar Suzuki Zrt. keresi a megfelelő embert. Amennyiben még az email címből sem lehet rájönni akkor magára az email címre is rá lehet keresni a google keresőben.

Létezik olyan weboldal ahol a munkaadókat lehet értékelni és véleményezni. A közösségi oldalakon a cég nevét vagy weboldalának címét beírva is sok mindent megtudhatunk.

A cégnek a létszáma is fontos lehet mert megtudhatjuk, hogy kicsi vagy nagy céghez akarunk jelentkezni. Ezeket a cégregisztrációs oldalakon lehet megtalálni.

Ne várjunk a válaszra: mindenki életében legalább 1x már megélte, hogy álmai állására jelentkezett és hiába várta nem kapott választ. Ennek több oka is lehet pl: több 1000 jelentkező volt az állásra. Nincs HR-es a cégnél aki ezzel foglalkozna. Stb.. Hivatalosan nem köteles senki tájékoztatni arról, hogy nem lettünk felvéve, sajnos ez a helyzet. Állásinterjúra készüljünk fel: A munkaadók szeretik ha ismered őket és tudod mivel foglalkoznak, ez egy valamilyen szintű elismerés számukra. Vitatkozni a munkaadóval nem szerencsés és nem ajánlott. Amíg nem dolgozunk ott addig mi csak látogatók vagyunk és úgy is kell viselkednünk. Amennyiben nem tetszik az állás vagy a feltételek akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy nem érdekel. Ezzel mindenki időt spórol meg.
Egyéb máshová nem sorolható álláshirdetések:
Léteznek olyan speciális állások amik sehová sem sorolhatók, ezek az egyéb kategóriába kerülnek. Ilyen állások lehetnek az ápolói napi 1-2 órás foglalkoztatottság. A bentlakós állások pl bentlakó ápoló. Az állattartásban is sok ilyen jellegű munkalehetőség van azonban ezeknél az állásoknál sok lemondással kell számolnunk. Pl a bentlakásos állatfelügyelő állásnál nincs szabadság vagy ebédidő stb, ott 0-24 órában az állatokra kell vigyázni.